English Shqip   

Agjenda e trajnimeve
July 2024
S M T W T F S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Lajmet

MC Moduli VI
Wednesday, 28 November 2018

Me daten 15, 16 dhe 17 Shkurt 2019 do te mbahet Moduli i VI ne nivelin Maters nga Psikoterapia Pozitive. Trajner do te jete Mr. Sci. Enver Cesko, psikoterapeut nderkombetar ne WAPP. Dita e pare, e premte, e trajnimit fillon prej ores 14 deri 20.00 kurse dite e Shtune dhe e Diele, fillojne prej ores 9.00 -18.00. Ju lutemi qe te interesuarit te regjistrohen ne webfaqen tone ose te informojne sekretariatin e QKPP-se. 

Psikoterapist te Licencuar ne Master
Saturday, 06 October 2018

Qe nga data 23.12.2013 ne Kosove pran Qendres kosovare per Psikoterapi Pozitive jane certifikuar 7 student me titullin Psikoterapeut Pozitiv te Certifikuar ne nivelin Master, titull qe eshte licencuar nga Asociacioni Boteror per Psikoterapi Pozitive-WAPP ne Wiesbaden te Gjermanise.

Ne Shtator 2017 ne Kosove pran Qendres Kosovare Per Psikoterapi Pozitive jande certifikuar 5 student me titullin Psikoterapeut Pozitiv te Certifikuar ne nivelin Master.

Ne Prill 2018 poashtu ne kete Qender jane certifikuar edhe 3 student.

Emrat e tyre jane te shenuara me poshte.

Read more...
Konferenca e 3të Botërore për Personalitet
Thursday, 28 June 2018

Konferenca e 3të Botërore për Personalitet, do të mbahet në Hanoj të Vietnamit prej datës 2-6 Prill 2019.
Për regjistrim, kushtet e aplikimit për pjesëmarrje mund të gjeni në linkun http://perpsyconference.com/

Temat e konferencës mund të gjeni në linkun  http://perpsyconference.com/topics/

 

 

Regjistri i Psikoterapeutëve të Certifikuar
Tuesday, 10 October 2017

Regjistri i Psikoterapeutëve të Certifikuar nga viti 2013 deri më sot.

1. Arton Ademi

2. Arber Zeka
3. Filloreta Bokshi
4. Azra Latifi
5. Nebahate Zeka
6. Valbone Ramaj-Belallari
7. Besnik Kadriu

8. Arta Lubishtani - Hoxha

9. Drita Demelezi - Sejdiu

10. Elmedina Çesko

11. Engin Sylejmani

12. Shqipe Rexhepi

13. Valbone Zogaj - Ramaj 

 

 
Psikoterapeutet e rinje te certifikuar
Tuesday, 10 October 2017

Qe nga data 08.10.2017 ne Kosove pran Qendres Kosovare per Psikoterapi Pozitive jane certifikuar 6 student me titullin Psikoterapeut Pozitiv te Certifikuar ne nivelin Master, titull qe eshte licencuar nga Asociacioni Boteror per Psikoterapi Pozitive-WAPP ne Wiesbaden te Gjermanise.


Keta jane:

1. Arta Lubishtani-Hoxha
2. Drite Demelezi - Sejdiu
3. Elmedina Çesko
4. Engin Sylejmani
5.Shqipe Rexhepi
6. Valbone Zogaj - Ramaj
 

 
Grupi i Ri Kursi Bazik - Moduli III
Friday, 25 August 2017

Moduli i tretë(III) të grupit të ri në Kursin Bazik do të mbahet nga data 25, 26 dhe 27 Janar 2019. Trajner do te jete Mr. Sci. Enver Cesko, trajner nderkombetar dhe anetar i WAPP-it. Dita e pare Premte, fillon prej ores 14.00 deri ne ora 19.00 kurse te Shtunen dhe Diele prej ores 09.00-18.00.  Të gjithe kandidatët rekomoandohen që të regjistrohen në webfaqen tonë ose ne facebook tone qe eshte www.facebook.com/psikoterapia.kosovare/.     Qendra Kosovare për Psikoterapi Pozitive-QKPP është organizatë joqeveritare, që miret me organizimin e trajnimeve dhe aktiviteteve në fushën e psikoterapisë pozitive në Kosovë.

Qendra Kosovare për Psikoterapi Pozitive-KCPP, e regjistruar dhe e licencuar nga Asociacioni Botëror për Psikoterapi Pozitive-WAPP, në bashkëpunim me Wiesbaden Akademin per Psikoterapi Pozitive, ka një staf profesional ku bashkëpunon dhe koordinon aktivitet trajnuese me qëllim të edukimit të studentëve nga fusha e psikoterapisë pozitive.

Qendra Kosovare për Psikoterapi Pozitive, që nga themeli i saj (viti 2003), e deri më tani ka mbajtur trajnime në dy nivele, të bazikut dhe masterit, ku kanë marrë pjesë mbi 300 pjesëmarrës të profesioneve, si mjekë specilizant, psikiatër, neuropsikiatër, psikolog, punëtor social, sociolog, ekonomist, pedagog, logoped, menaxherë, teknikë medicinal dhe infermier të mjekësisë familiare.

Kuadri arsimor i Qendrës Kosovare për Psikoterapi Pozitive-KCPP, përbëhet prej tre profesionistëve shkencor të akredituar me liçencë botërore, me titullin Master Trajner për Psikoterapi Pozitive.

Deri në muajin Dhjetor të vitit 2010, në këto trajnime, 70 pjesëmarrës kanë përfunduar me sukses nivelin Bazik dhe janë çertifikuar me Çertifikatë ndërkombëtare për nivelin bazik nga Psikoterapia Pozitive.

Nga muaji Nëntor 2009, 30 pjesëmarrës nga niveli bazik kanë filluar trajnimin edukues në nivelin Master, me trajnerë ndërkombëtar të Asociacionit Botëror për Psikoterapi Pozitive në Wisbaden të Gjermanisë(WAPP).