English Shqip   

Me daten 15, 16 dhe 17 Shkurt 2019 do te mbahet Moduli i VI ne nivelin Maters nga Psikoterapia Pozitive. Trajner do te jete Mr. Sci. Enver Cesko, psikoterapeut nderkombetar ne WAPP. Dita e pare, e premte, e trajnimit fillon prej ores 14 deri 20.00 kurse dite e Shtune dhe e Diele, fillojne prej ores 9.00 -18.00. Ju lutemi qe te interesuarit te regjistrohen ne webfaqen tone ose te informojne sekretariatin e QKPP-se.