English Shqip   

Agjenda e trajnimeve
November 2017
S M T W T F S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Lajmet

Regjistri i Psikoterapeutëve të Certifikuar
Tuesday, 10 October 2017

Regjistri i Psikoterapeutëve të Certifikuar nga viti 2013 deri më sot.

1. Arton Ademi

2. Arber Zeka
3. Filloreta Bokshi
4. Azra Latifi
5. Nebahate Zeka
6. Valbone Ramaj-Belallari
7. Besnik Kadriu

8. Arta Lubishtani - Hoxha

9. Drita Demelezi - Sejdiu

10. Elmedina Çesko

11. Engin Sylejmani

12. Shqipe Rexhepi

13. Valbone Zogaj - Ramaj 

 

 
Psikoterapeutet e rinje te certifikuar
Tuesday, 10 October 2017

Qe nga data 08.10.2017 ne Kosove pran Qendres Kosovare per Psikoterapi Pozitive jane certifikuar 6 student me titullin Psikoterapeut Pozitiv te Certifikuar ne nivelin Master, titull qe eshte licencuar nga Asociacioni Boteror per Psikoterapi Pozitive-WAPP ne Wiesbaden te Gjermanise.


Keta jane:

1. Arta Lubishtani-Hoxha
2. Drite Demelezi - Sejdiu
3. Elmedina Çesko
4. Engin Sylejmani
5.Shqipe Rexhepi
6. Valbone Zogaj - Ramaj
 

 
Grupi i Ri Kursi Bazik
Friday, 25 August 2017

Qendra Kosovare per Psikoterapi Pozitive dhe Transkulturore QKPP, fillon me organizimin e Kursit Bazik per grupin e rinje. Te gjithe te interesuarit qe jane nga fushat e shkencave psikologjike, mjekesore,sociale, pedagogjike si studentet te cilet jane ne studime ne shkencat shoqerore, mund te applikojne ne kete trajnim qe perbehet prej kater moduleve. Moduli i pare i trajnimit fillon me daten 8 Shtator 2017 duke filluar prej ores 14.00. Moduli eshte tri dite dhe perfundon me 10 Shtator 2017. Te gjihe pjesemarresit ne trajnim pas cdo moduli do te marin certifikate per pjesemarrje e neneshkruar nga QKPP. Kurse pjesemarresit qe perfundojne 4 modulet do te certifikohen nga Associacioni Boteror per Psikoterapi Pozitive dhe Transkulturore nga Gjermania. Qendra Kosovare per Psikoterapi Pozitive dhe Transkulturore QKPP eshte i akredituar nga Associacioni Boteror per Psikoterapi Pozitive me seli ne Wiesbaden te Gjermanise.

Pagesa per nje modul tri ditor eshte 50 Euro. Per detalet e metejme mund te gjeni edhe ne webfaqen ose ne facebook tone qe eshte www.facebook.com/psikoterapia.kosovare/.     

Te gjithe te interesuarit duhet te regjistrohen ne webfaqen tone. Per me shume informata ju mund te vizitoni edhe Qendren tone qe ndodhet ne Dardani mbi Kurriz. 

Kursi Bazik - Grupi i Ri
Wednesday, 24 August 2016

Moduli i trete(III) në Nivelin Bazik do te fillon me 03,04 dhe 05 Shkurt 2017. Dita e parë, e Premte,  fillon prej orës 14.00 deri më 19.00 kurse dita e dytë dhe e tretë do fillojnë prej orës 9.30-18.00. Trajnimin do të mbaj Enver Cesko, trajneri me licenc ndërkombëtare dhe njëherit anëtar i Bordit në shoqatën botërore për psikoterapi pozitive-WAPP.

Regjistrimin mund të bëni në faqen tonë ose të dërgoni email në adresën elektronike E-:kosovacpp@yahoo.com   

MC Moduli VII
Tuesday, 25 March 2014

Ju informojme se Moduli i VII(shtate)  ne Nivelin Master do te mbahet nga data 10, 11 dhe 12 Shkurt 2017.  Trajner do të jete Mr. Sci. Enver Çesko, trajneret ndërkombëtar. Dita e parë e trajnimit do të fillon prej orës 14.00-19.00, kurse dy ditët e fundit do të fillojnë prej orës 9.30-18.00. Të interesuarit rekomandohen të regjistrohen në webfaqen; www.kosovapositive.org  ose në emailin: kosovacpp@yahoo.com  

Psikoterapist te Licencuar ne Master
Tuesday, 24 December 2013

Qe nga data 23.12.2013 ne Kosove pran Qendres kosovare per Psikoterapi Pozitive jane certifikuar 7 student me titullin Psikoterapeut Pozitiv te Certifikuar ne nivelin Master, titull qe eshte licencuar nga Asociacioni Boteror per Psikoterapi Pozitive-WAPP ne Wiesbaden te Gjermanise.

Read more...Qendra Kosovare për Psikoterapi Pozitive-QKPP është organizatë joqeveritare, që miret me organizimin e trajnimeve dhe aktiviteteve në fushën e psikoterapisë pozitive në Kosovë.

Qendra Kosovare për Psikoterapi Pozitive-KCPP, e regjistruar dhe e licencuar nga Asociacioni Botëror për Psikoterapi Pozitive-WAPP, në bashkëpunim me Wiesbaden Akademin per Psikoterapi Pozitive, ka një staf profesional ku bashkëpunon dhe koordinon aktivitet trajnuese me qëllim të edukimit të studentëve nga fusha e psikoterapisë pozitive.

Qendra Kosovare për Psikoterapi Pozitive, që nga themeli i saj (viti 2003), e deri më tani ka mbajtur trajnime në dy nivele, të bazikut dhe masterit, ku kanë marrë pjesë mbi 300 pjesëmarrës të profesioneve, si mjekë specilizant, psikiatër, neuropsikiatër, psikolog, punëtor social, sociolog, ekonomist, pedagog, logoped, menaxherë, teknikë medicinal dhe infermier të mjekësisë familiare.

Kuadri arsimor i Qendrës Kosovare për Psikoterapi Pozitive-KCPP, përbëhet prej tre profesionistëve shkencor të akredituar me liçencë botërore, me titullin Master Trajner për Psikoterapi Pozitive.

Deri në muajin Dhjetor të vitit 2010, në këto trajnime, 70 pjesëmarrës kanë përfunduar me sukses nivelin Bazik dhe janë çertifikuar me Çertifikatë ndërkombëtare për nivelin bazik nga Psikoterapia Pozitive.

Nga muaji Nëntor 2009, 30 pjesëmarrës nga niveli bazik kanë filluar trajnimin edukues në nivelin Master, me trajnerë ndërkombëtar të Asociacionit Botëror për Psikoterapi Pozitive në Wisbaden të Gjermanisë(WAPP).